Beachflagg for utendørs events

Beachflagg for utendørs events

Et beachflagg er et reklamesystem som består av en type banner som er festet på en stabil fot og et stativ. Designen gjør at denne type system egner seg særlig godt til utendørs bruk, fordi forankringen gjør hele produktet veldig stabilt og robust. Banneret kan slik stå utenfor når du vil være synlig til ulike events. Det er veldig relevant for deg som for eksempel har aktiviteter på stranden, ved fotballbanen eller på andre utendørs områder, akkurat som det kan brukes hvis du er sponsor på et løp eller andre utendørs spotsbegivenheter. Kort sagt er beachflagg den helt optimale løsningen til alle events og begivenheter som skal foregå ute, der banneret må kunne tåle vinn og vær. Men de kan selvfølgelig også brukes til messer, konserter, på butikken eller hvor du ellers har behov for deg.

Ønsker du å bli mer synlig for dine kunder, da kan du kjøpe ditt beachflagg hos Easydisplay.no. Her har de nemlig et utrolig stort utvalg av de såkalte dragonbanner, og slik kan du også finne en modell som egner seg til deg og dine behov. For eksempel kan du velge om den skal være ensidig eller tosidig, og du velger også selv mellom flere forskjellige størrelser. Alle beachflagg har en transportveske inkludert, noe som betyr at du lett kan pakke sammen banneret og transportere rundt til forskjellige steder. I tillegg kan du velge mellom flere forankringsløsninger, slik at du kan tilpasse det etter den aktuelle situasjonen.

På Easydisplay.no blir det lagt vekt på stabile og solide systemer, som egner seg til formålet. Samtidig er kvaliteten på selve banneret selvfølgelig helt i topp slik at du kan få frem ditt budskap og din reklame på den flotteste og klareste måten. Og som en bonus får du en fordelaktig pris på alle produkter sammen med en super service.