Begynn ditt salg av dopapir for dugnad i dag

Begynn ditt salg av dopapir for dugnad i dag

Vurderer du og din forening, klasse eller idrettsklubb å starte en dugnad? Da skal dere ta kontakt til norskdugnad.no. De har nemlig stor erfaring og viten på området, og derfor vet de hvordan de sikrer at du får den best mulige opplevelsen. De hjelper deg under hele prosessen og hjelper deg til å sikre at dere tjener nok til å dekke deres formål. Det finnes flere fordeler ved å bruke Norskdugnad når du skal starte. Først og fremmest selger de noen brukbare produkter som det er reelt behov for i hverdagen. Det gjelder f.eks. dopapir for dugnad, håndsape eller dusjsåpe. Slik er det faktisk produkter som alle folk kan anvende. 

For det andre er alle deres produkter av veldig høy kvalitet. Det betyr at de blir lettere å selge videre, og at du kan selge de til venner og familie uten dårlig samvittighet, fordi du vet at de vil få glede av produktene. Samtidig får du alltid utrolig gode handelsvilkår. Prisen er lav slik at du kan få fortjeneste på alle produkter, og så er de klar de beste på levering. De gir deg nemlig fri frakt, og leveringen kommer i løpet av veldig kort tid – spesielt i østlandet. 

Ønsker du å komme i gang med salg av dopapir eller andre produkter for dugnad, da er Norskdugnad det riktige valget for deg. På deres nettside kan du se deres produkter, kjøpspriser og veiledende salgspriser, og du kan lese masse tips til hvordan du får en suksessfull dugnad. Du kan selvfølgelig også kontakte de dersom du har noen spørsmål eller behov for hjelp underveis i prosessen. De gir alltid en kundeservice i topp kvalitet for å sikre fornøyde kunder. Med Norskdugnad.no kan du gjøre foreningen eller klassens drømmer til virkelighet og få den beste reise, treningsleir, aktivitet eller opplevelse med dine venner.