InWear er Inn

InWear er Inn

Har du et øye for dansk mote og trender, skal du ta deg noen minutter å lese litt om InWear. Etablert i Danmarks urbane krybbe, København, tilbake til 1969, har InWear velsignet Danmark og Internasjonale markeder med deres stilsikre klær og tilbehør. Med en lang historie har de utviklet en stil som passer kvinner med et øye for det urbane og moderne, det feminine og med snitt som gir en eleganse.

Med andre ord kan du finne noe som passer til deg som ønsker å omfavne din indre elegante kvinne, både hun som skal vise den sterke profesjonelle, eller hun som skal utstråle et fresh-look med venninnene til kaffe-date. Om du er mer til det minimalistiske, og er glad for gode baseprodukter hjemme, har InWear også mange baseprodukter med høy kvalitet og som varer lenge. Her kan du finne en jeansbukse som du kan bruke i lang tid, som du kan kombinere med en hvit t-skjorte.

Finn et helt antrekk hos InWear

Du kan finne alt av cardigans, topper, bukser, t-skjorter, kjoler, sko og mye mer. Det betyr at du kan enkelt finne et helt antrekk etter behov, og trenger ikke å farte gjennom Google for å finne et look. InWear kommer også med nye, lekre kolleksjoner hver sesong, og du kan derfor ofte få noen flotte overraskelser fra dem. Blant annet har de en retro inspirert kolleksjon for øyeblikket, for å feire sin 50-års jubileum.

InWear er mer enn kun klær og tilbehør

Med sin lange historie, er de også mer enn kun klær og tilbehør. Hos dem kan du finne mye inspirasjon, engasjement og har også inkorporert bæredyktighet til sin produksjonskjede. Blant annet skal de implementere bæredyktig bomull inn i produksjonen av klær, og har et klart mål om å oppnå det til år 2020.