Kjøp din stikksikre vest her

Kjøp din stikksikre vest her

For deg som jobber innen sikkerhetsbransjen med for eksempel vaktselskap eller politi er det essensielt å ha det riktige utstyret for å sikre seg i hverdagen. En må-ha på dette området er en vest som beskytter deg mot skudd og stikk. Hos Elite-Armor.no får du et stort utvalg av skuddsikre og stikksikre vester i høy kvalitet som kan gi deg den nødvendige tryggheten på jobb. Her er det fokus på komfort, kvalitet og ikke minst sikkerhet i alle produkter og modeller, og alle krav er selvfølgelig oppfylt.

På nettsiden kan du finne en stikksikker vest som egner seg for både vakter, politi, militær og lignende bransjer. Vesten er både fleksibel og komfortabel slik at du kan bevege deg godt i den, og slik at du nesten ikke merker at du har den på. Den er produsert av ballistisk materiale og har ikke mindre enn 40 sammensydde lag for å gi deg optimale sikkerhet. Samtidig er det justerbare borrelåslukninger samt ventilasjon for pusteevne for å sikre maksimal komfort, og vesten veier ikke mer enn ca. 2 kg avhengig av størrelse.

En stikksikker vest er en smart investering for alle som blir utsatt for risiko for stikk og skudd i forbindelse med sitt arbeid. Med en stikksikker vest fra Elite-Armor.no får du vester produsert i UHMWPE som sikrer optimal beskyttelse. Og med NIJ level IIIA beskyttelse mot skytevåpen er du beskyttet mot både 9 mm automatvåpen, 44 Magnum, 357 SIG og mange flere skytevåpen. I tillegg er vesten testet mot slakterkniv, overlevelseskniv samt Stanley kniv. På nettsiden kan du få et enda bedre overblikk over hvilke prosjektiler og kniver du blir beskyttet mot med en stikksikker vest, og du kan samtidig lese mye mer om materialer, fordeler og egenskaper. Kjøp din stikksikre vest fra Elite-Armor.no i dag og oppnå en mye større sikkerhet i hverdagen for deg og dine ansatte.