Mounts og annet tilbehør til ditt GoPro

Mounts og annet tilbehør til ditt GoPro

ProMount er en bedrift som forhandler de innovative produkter fra Subwing AS. De har flere års erfaring med å utvikle og markedsføre tilbehør til det populære GoPro kamera. Med et GoPro kan du skape helt fantastiske bilder og videoer, og du vil ha minner for livet som er fremstilt på den flotteste og kuleste måten. Kameraet lar deg slippe fantasien og kreativiteten fri, og det er ingen grenser for hvilke uttrykk du kan skape med ditt GoPro. Ha det med på båten, under vann, i luften, på ski eller hvor du ellers vil.

Med det riktige tilbehør og utstyr til ditt GoPro kan du utnytte de mange funksjoner, og det er akkurat det Promount.no har spesialisert seg innen. De leverer de såkalte mounts – altså holdere – til GoPro samt en rekke annet utstyr som batterier, oppbevaring, linser osv. Alt utstyr er i høy kvalitet og er spesifikt designet for å passe til ditt GoPro og gi deg de beste videoer og bilder. De tilbyr et stort utvalg av produkter innen dette området, slik at du alltid kan finne akkurat det tilbehøret du mangler for å kunne få mest mulig ut av ditt GoPro.

Det finnes et stort utvalg av GoPro mounts på Promount.no. Her kan du blant annet finne både de håndholdte som teleskopstangen, som gir deg muligheten til å holde kamera høyt oppe, ta bilder av deg selv og andre, eller hva du ellers kan finne på. Men det finnes også en rekke mounts som kan festes på kroppen slik at du har hendene fri. For eksempel kan du få en GoPro mount til å feste rundt hodet, på hjelmen, på ditt skateboard, rundt håndleddet eller kroppen. Besøk Promount.no for å se hele utvalget av spesialiserte mounts og annet tilbehør til GoPro og finn akkurat det produktet du mangler i dag!