Riktig behandling av dine ullplagg

Riktig behandling av dine ullplagg

Ull er et fantastisk materiale for klær fordi det er utrolig komfortabelt, ser flott ut og gir en unik varme. Derfor er vi nordmenn svært glad i ull, spesielt på vinteren der det blir kaldt ude. Men ull er også et materiale som lett kan gå i stykker og ta skade. Derfor er det viktig å behandle sine ullplagg riktig dersom man ønsker at de skal holde en flott fasong og utseende i mange år fremover. Her hjelper Paastell.no deg godt på vei. De forhandler nemlig en herlig ullvask som er både mild, effektiv og økologisk nedbrytbar. 

Når du skal vaske ull, så bør du alltid bruke et spesialmiddel frem for vanlig vaskemiddel som kan skade strukturen. Her kan På Stell Ullvask varmt anbefales. Du bør også vaske dine ullplagg sjeldnere enn andre, og noen ganger vurdere om det er nok med litt lufting. Det trenger ikke være vanskelig å vaske ull, og du kan lettt bruke de moderne vaskemaskiner som faktisk er like skånsomme som en håndvask. Velg et program som passer for ull for å få riktig temperatur, bevegelse og sentrifugering. Når ull skal tørkes, så kan du med fordel sentrifugere til slutt og deretter henge det opp til tørking.

På Paastell.no kan du lese mye mer om hvordan du skal behandle ull, og du kan samtidig kjøpe din nye ullvask. Den er produsert av naturlige oljer som gjør den skånsom over for ull og silke, og som gjør den til en naturlig mykgjører. Slik får du rene og myke ullplagg som ikke tar skade ved vask. Den er enkel å bruke, og så er den svært drøy slik at én flaske kan holde veldig lang tid. Besøk Paastell.no og les mer om fordelene ved å bruke På Stell Ullvask, kjøp din første flaske og merk selv forskjellen.