Rollups for alle bedrifter

Rollups for alle bedrifter

Fysisk reklamering er fortsatt et veldig effektivt verktøy i dag. Det fanger kundens oppmerksomhet her og nå, når de befinner seg i nærheten av din bedrift eller forening. For eksempel er det optimalt å anvende på et handlesenter eller i en gågate, eller når du befinner deg på en messe. Det finnes mange måter å anvende fysisk reklame på, og du kan velge mellom en lang rekke ulike produkter. Én av disse er en rollup, som er et veldig smart reklamesystem som anvendes av mange bedrifter. En rollup består av en type skinne som plasseres på gulvet, og opp fra denne trekker du da et banner eller en plakat. Det vil si at du får en stor flate til å ha budskapet eller reklamen din på, og samtidig er den utrolig enkel å pakke sammen til en liten størrelse når den rulles ned igjen.

En rollup er et stabilt og flott reklamesystem, som spesielt egner seg for innendørs bruk der det ikke er for mye vinn eller ujevnt underlag. De har ofte en stor plass på messer, netopp på grunn av de fordeler den gir. Den store flaten fanger oppmerksomheten fra kunder, og du kan trykke i høy kvalitet på banneret. Rollups er veldig mobile og enkle å transportere, noe som gjør det til et ideelt valg for deg som skal bruke den i ulike sammenheng og på forskjellige plasser – for eksempel når du drar ut på messer.

Hos Easydisplay.no kan du finne din nye rollup. Her leverer de et stort utvalg, og blant sortimentet kan du velge mellom flere ulike modeller, størrelser og varianter. På den måten kan du også finne den helt riktige rollup for deg og dine behov. Alle produkter er nye utvalg til å leve opp til en høy standard, så du er alltid garantert en god kvalitet, men du velger selv hvor høy kvaliteten skal være. Du har muligheten til å få med en transportveske i kjøpet slik at den blir enda mer praktisk, og så kan du tilkjøpe LED-lys som gir muligheten til å skape enda mer oppmerksomhet om selve budskapet. Du kan også selv velge om du ønsker én- eller dobbeltsidig trykk på din rollup. 

Besøk Easydisplay.no for å se alle de ulike muligheter for rollups. Du får alltid en super service, og du har selvfølgelig mulighet til å få råd og veiledning i forbindelse med ditt kjøp, slik at du velger det helt riktige produktet.