Skånsomme og effektive vaskeprodukter

Skånsomme og effektive vaskeprodukter

Hos Paastell.no finner du et lite men gjennomarbeidet utvalg av produkter innen vask og rengjøring. De har fokusert på å levere produkter som lever opp til en veldig høy standard når det gjelder kvalitet. Derfor er deres produkter basert på naturlige ingredienser, økologiske og biologisk nedbrytbare. De er utrolig skånsomme mot deg, dine plagg og miljøet, samtidig med at de er svært effektive.

Blant utvalget finner du deres flekkfjernersåpe som kan anvendes på en lang rekke forskjellige tekstiler og materialer, og som virker effektivt mot alle mulige typer av flekker. Den kan hjelpe til effektiv og skånsom flekkfjerning av bær og frukt, jord, sminke, rødvin, fett og olje osv. Den er enkel å anvende, og kan både brukes når du skal vaske plagget og når du ikke skal. Og så har den en virkelig frisk og herlig duft av sitron. Det andre produktet er På Stell Ullvask som er svært mild og drøy på samme tid. Den brukes for skånsom og enkel vask av ull og silke, og den sikrer at dine plagg får den beste behandlingen. Den er basert på naturlige oljer som virker mykgjørende på ull, og så inneholder den ingen av de blekemidler, enzymer eller lignende som vanligvis kan skade nettopp ull under vask. Med På Stell Ullvask kan du helt trygt vaske dine ullplagg i vaskemaskin, og sikre at de beholder sitt flotte utseende vask etter vask.

Ingen av deres produkter inneholder skadelige tilsetningsstoffer, fargestoffer, palmeolje, amoniakk eller lignende som kan påvirke deg, miljøet eller dine plagg på en negativ måte. På Paastell.no kan du lese mer om de to produkter, og bli klokere på hvordan du kan anvende de. Kjøp din På Stell Flekkfjernersåpe eller Ullvask på nettsiden i dag, og opplev selv hvor enkelt det kan bli å ta godt vare på dine plagg i hverdagen.