Trygg og enkel dugnad

Trygg og enkel dugnad

Skal dere i gang med dugnad, da er det viktig å tenke over hvilket produkt dere vil selge. Her bør dere i alle tilfelle velge noe som er enkelt å selge, og det kan dere blant annet gjøre ved å velge et brukbart og anvendeligt produkt som alle har behov for. Her er dopapir et helt opplagt valg, fordi det er noe alle uansett må kjøpe, og dette gjør det veldig enkelt å selge. Spesielt hvis dere går etter dopapir av høy kvalitet til rimelige priser. 

Er dere interessert i å komme i gang med dugnad, og vil dere selge dopapir for dugnad? Da skal dere helt klart besøke norskdugnad.no. De er nemlig utrolig erfarne innen dugnad, noe som betyr at de vet hvordan de sikrer en god, trygg og effektiv dugnad for dere. Blant deres utvalg av produkter finner du også toalettpapir, og her kan du være sikker på en utrolig høy kvalitet. Deres dopapir er 3-lags ultrasoft toalettpapir med hele 19 meter per rull. Det er både Svanemerket og FSC-merket, har en veldig komfortabel fornemmelse mot huden, og er samtidig veldig sterkt. Alt dette er noe som betyr at det er toalettpapir folk faktisk vil ha glede av, og der de virkelig føler at de har fått noe for pengene og gjort et godt kjøp.

På nettsiden kan du lett regne ut hvor mye dopapir dere bør kjøpe. Du kan samtidig lese mye mer om prosessen og beregne hvor mye dere kan tjene på salget. Her er det generelt slik at dere tjener hele 200 kr per sekk av dopapir dere selger, dersom dere forhandler den til den anbefalte salgsprisen. Med den enkle dugnadskalkulator kan dere fort beregne den forventede inntjeningen, slik at dere kan tilpasse det til deres budsjett og forventninger. 

I tillegg til høy kvalitet til gode priser, så får du alltid en super kundeservice når du handler med norskdugnad.no. Deres store erfaring og viten innen området gjør at du får en trygg opplevelse, der du hele tiden kan få råd og veiledning underveis. Så gå sammen med resten av klassen, idrettslaget eller foreningen og kom i gang med dugnad i dag. Slik kan dere tjene penger for deres felles formål, og samtidig få en morsom opplevelse når dere går sammen om dugnad. Det styrker fellesskapet, og det gir alltid en god fornemmelse å ha samlet inn penger til en helt spesiell opplevelse for deg selv og resten av foreningen.