Underholdning med Escape Rooms

Underholdning med Escape Rooms

Du kjenner kanskje Escape Rooms fra PC spill, der figuren våkner opp i et ukjent rom, og så må du klikke rundt i rommet for å finne spor og redskaper som kan hjelpe deg ut. Nå har dette konseptet blitt til virkelighet. Du kan nå selv være deltakeren i spillet, og prøve om du kan komme deg ut av et fysisk Escape Room. Her samler du et lag av venner, familie eller kolleger, og så får dere en bakgrunn og historie for rommet. Det kan for eksempel være at dere skal løse et mysterium. Etterfølgende blir dere låst inne i et rom som følger dette tema, og så begynner klokken å telle ned fra én time. Her skal dere lete etter spor og brukbare redskaper, løse oppgaver og gåter, og i siste ende finne ut hvordan dere kommer dere ut av rommet før tiden slutter.

Escape Rooms er en utrolig morsom type av underholdning fordi deltakerne lever seg så mye inn i historien, og virkelig gir alt for å finne ut av løsningen. Det er veldig spennende og nervepirrende å se nedtellingen, og det er en stor utfordring å løse de mange oppgaver. Det gjelder virkelig om å være kreativ og tenke ut av boksen, og så er samarbeid helt essensielt. Alle kan bidra – store som små, gamle som unge.

Hos Teamescape.no kan du finne noen virkelig gjennomførte og morsomme Escape Rooms, der alle kan være med. Det er en utfordrende, morsom, spennende aktivitet for alle, og du blir helt sikkert fanget av stemningen og lever deg inn i det. Her lærer dere virkelig å samarbeid, og hele prosessen er bare utrolig artig. Les mer om rommene på Teamescape.no, eller bestill din tid på nett i dag, og opplev selv det veldig annerledes, morsomme og aktive spillet med deg selv som deltaker.